erth hötorgshallen
hötorgshallen kött
erth restaurang
hötorgshallen kött
köttprovning hötorgshallen
tomahawk kött hötorgshallen
tomahawk kött hötorgshallen
erth restaurang
hötorgshallen kött
erth hötorgshallen
hötorgshallen kött
Köttprovning för två
kött hötorgshallen
hötorgshallen erth kött
köttprovning hötorgshallen
Exklusivhos Live it

Köttprovning för två

4.8/ 140 röster
  • Köttprovning i Hötorgshallen
  • Dela på totalt ca 600g kvalitetskött
  • Prova tre olika styckningsdetaljer i kombination med rätt tillbehör
  • Lär er mer om kött av "köttsommelier"
1 295 SEK
Jag har en värdehandling, boka här
1 295 SEK
Stockholm
  • Betala med Klarna
  • 1 års bytesrätt
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti
  • Boka inom ett år
  • Sveriges största upplevelseföretag
  • Hämta i butik

Upplev riktigt vällagat kvalitetskött. Med fokus på råvarorna och hantverket serverar ERTH i Hötorgshallen en välkomponerad köttprovning. Prova olika styckningsdetaljer med särskilt framtagna tillbehör och lyssna och lär av den kunniga, passionerade och inspirerande personalen som guidar genom en smakfull upplevelse. 

Köttprovning på ERTH i Hötorgshallen

Bra råvaror är en förutsättning för att kunna laga bra mat. Under en Köttprovning hos ERTH i Hötorgshallen ges en inblick och förståelse för vad som kännetecknar bra kött. Det här är upplevelsen, inte bara för köttälskaren, utan för alla som har en passion och stort intresse för matlagning. 

Hötorgshallen är en härlig, rustik och klassisk samlingspunkt för matintresserade och hos ERTH finns både Delidisk och en egen restaurangdel. Denna intima provning serveras i restaurangen där personalen delar med sig av sin djupa kunskap om varje styckningsdetalj, ursprung, hängmörningsteknik och vad som ger varje köttbit dess distinkta karaktär. 

Om ERTH

På ERTH är kött inte bara en råvara, det är en historia om jordbruk och hantverk. Bra kött definieras av så mycket mer än bara uppfödningsland, det är en kombination av klimat, jordmån, raser, uppfödningssätt och mycket mer. Den nära relationen direkt med bönderna är en nyckelfaktor och här förmedlas böndernas engagemang och passion till gästerna genom de fyra grundpelarna; Environment, Responsibility, Taste och Happiness.
Respekten för böndernas arbete genomsyrar arbetet och ERTH skapades med en övertygelse om att inte ta några genvägar utan låta hantverket bakom matlagningen stå i centrum för att kunna servera riktigt bra mat.

 

Prisgaranti

Mer information

  • Viktigt

    Upplevelsen kan endast bokas genom Live its bokningssystem.Logga in med ditt värdebevis på Mitt Live it och boka via vår onlinebokning alternativt kontakta Live its kundtjänst på 08-120 182 00 för bokning.

  • Tillgänglighet

    Utvalda datum året runt. All bokning sker genom Live it.

  • Tidsåtgång

    Ca 2 timmar

  • Deltagare

    För två personer vid eget bord i ERTHs restaurangdel av saluhallen, det är andra gäster i saluhallen.

  • Annan information

    Eventuella allergier och specialkost anges i samband med bokning. Köttprovningen består av tre olika sorters styckningsdetaljer. Utbudet av kött kan variera efter säsong och tidpunkt, som regel serveras entrecôte från Skottland, hängmörad biff från Sverige och flapstek Wagyu från USA. Till köttet serveras två sidorätter och två såser, provningen motsvarar en måltid för två personer.

Leverans & gåva

Du kan välja mellan att få värdebeviset levererat digitalt eller fysiskt.

Köper du vår fysiska Live it-box kan du köpa till presentinslagning där hälsningskort med egen hälsning ingår.

  • Levereras inom 2-4 vardagar i Sverige
  • 1 års giltighet
  • 1 års fri bytesrätt
Passar till

Liknande kategorier